Yunusemre Belediyesi Beyaz Masa Birimi, ilçedeki bazı mahalle sakinleriyle bir araya gelerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde, vatandaşların sorunlarını çözmek amacıyla kurulan Yunusemre Belediyesi Beyaz Masa Birimi, mahalleleri dolaşmaya devam ediyor. Küçükbelen Mahalle sakinleriyle de bir araya gelen görevliler, vatandaşların istek ve şikayetlerini dinledi. Beyaz Masa’nın faaliyetleri hakkında bilgi veren Beyaz Masa Sorumlusu Özlem Çatıkkaş, vatandaşların istek ve şikayetlerini yüz yüze görüşmenin yanı sıra 444 62 09 sabit numara hattını arayarak ya da e-mail göndererek kendilerine ulaşabileceğini belirtti. Vatandaşlar için İş-Kur ile ortaklaşa çalışarak istihdam sağladıklarına dikkat çeken Çatıkkaş, “İş-Kur ile ortaklaşa çalışarak iş başvurularını ediyoruz. Bugüne kadar yüzlerce kişiyle bağlantı kurarak, kendilerine ulaştık. Vatandaşlar 444 62 09 nolu hattan bizlere ulaşabileceği gibi ayrıca e-mail üzerinden [email protected] adresinden ulaşabilirler. Şuana kadar bize gelen istek ve şikayetlerinin yüzde 70’i sonuçlandı. Diğer istek ve şikâyetler ise bizim yetki alanlarımız dışında. Bizler yetki alanımıza girmeyen istek ve şikayetleri de alarak yetkili yerlere ulaştırıyoruz. Beyaz Masa olarak bizler bu istek ve şikayetleri sonuçlanana kadar da takip ediyoruz” dedi.

Özlem Çatıkkaş, sözlerini şöyle sürdürdü: "Yunusemreli vatandaşlarımızdan derdi ve sinirli olanları buraya davet ederek, sıkıntılarını dinliyoruz. Ondan sonra bizleri ziyaret ederek çaylarını içiyorlar. İstihdam merkezimizin yanı sıra yaşlı ve engelli koordinasyon merkezi açacağız. Ayrıca özel günlerde huzurevindeki yaşlılarımızı ziyaret ediyoruz."