Yunusemre Belediyesi, Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı’nda (ZİÇEV) “Benim Sınıfım” projesine destek vererek sınıfları engellilerin eğitimine uygun hale getirdi. Binanın ikinci katında yapılan tadilat çalışmalarıyla birlikte sınıflar ve koridorlar engellilerin eğitim şartlarına göre oluşturuldu.

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcı Hakan Akgöl, Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme Vakfı’nda yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Hakan Akgöl inceleme sırasında ZİÇEV Manisa Şubesi Başkanı Hüseyin Okumuş’tan okul hakkında bilgi aldı.

ZİÇEV’in güzel bir projesine katkıda bulunduklarından dolayı sevinç duyduklarını dile getiren Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Akgöl, “Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’nin talimatıyla burada bazı çalışmalar yaptık. Sonuçta yapılan çalışmanın geneline baktığımızda bizim yaptığımız çalışma ufak bir şey ama burada engellilere yönelik çok büyük işler yapılıyor. Belediye olarak engellilere destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

YUNUSEMRE BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’nin destek sözüyle “Benim Sınıfım” projesinde cesaret bulduklarını belirten ZİÇEV Manisa Şubesi Başkanı Hüseyin Okumuş, “Yunusemre Belediyesi’nin projenin başlama noktasından bitiş noktasına kadar her konuda desteklerini gördük. Yunusemre Belediyesi’ne ne kadar teşekkür etsem azdır. Çalışmalarımız bitti sayılır. Çocuklarımız yeni odalarında eğitim görmeye başlayacaklar. ZİÇEV 32 yıllık bir geçmişe sahip. Kamu yararına bir vakıf. Bu kapsamda biz her türlü projeye hazırız. Yeter ki engellilerin yüzünü güldürelim. Bu konuda Yunusemre Belediyesi ile başarılı projeler üreteceğimize eminim. Sosyal sorumluluğu yerine getirme noktasında çok duyarlılar. Bundan sonraki atacağımız adımlarda Yunusemre Belediyesi ile işbirliği yapmaktan mutlu olacağız” diye konuştu.