Yunusemre Belediyespor Güreş Takımı, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen Zafer Kupası müsabakalarında takım halinde şampiyon oldu. Güreşçiler şampiyonluk sevincini Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve Belediye Başkan Yardımcısı ve Kulüp Başkanı Kılıç Kaya ile paylaştı.

Belediye Başkanı Mehmet Çerçi Zafer Kupası müsabakalarında takım halinde birinci olarak şampiyonluk kupasını havaya kaldıran takım ile bir araya geldi. Buluşmada Yunusemre Belediyespor Güreş Takımı Antrenörleri Ahmet Özekli, Ömer Rona ve güreşçiler kupayı Çerçi’ye takdim ederek sevinçlerini paylaştılar.

Yunusemre Belediyespor Güreş Takımı Antrenörleri Ahmet Özekli, 4 aydır çalıştıklarını belirterek, “Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çerçi’nin desteğiyle bu başarıyı elde ettik. Çocuklarımız gelecek vaat ediyor. İnşallah iki sene içerisinde büyük başarılar bekliyoruz. Bu sene de Türkiye’de ilk üç bekliyoruz” diye konuştu.

Şampiyonluktan dolayı takımı kutlayan Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, “3-4 aylık bir çalışma sürecinde bu başarı geldiyse birkaç sene içerisinde çok daha farklı bir yerde Türkiye Şampiyonasında önemli başarılar bekliyorum. Biraz daha çocuklarımız büyüdüğünde uluslararası şampiyonlarda niye derece elde edemeyelim. Güreş bizim ata sporumuz. Çocuklarımızın gelişmesi için spor çok önemli. Ben takımımıza inanıyorum. Büyük başarılar bekliyorum. Hocalarımıza ve sporcularımıza teşekkür ediyorum” dedi.

“EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ”

Belediye Başkan Yardımcısı ve Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanı Kılıç Kaya, şampiyon takım ile bir araya gelerek mutluluklarına ortak oldu.

Kılıç Kaya, Yunusemre Belediyespor’un emin adımlarla ilerlediğini belirterek, “Kulüp olarak her branşta mücadele etmeyi hedefliyoruz. Kısa sürede kulübümüzden büyük başarılar geliyor. Bu başarılara bir yenisini de güreş takımız ekledi. Sporcularımız takım halinde şampiyon olarak Yunusemre Belediyespor’u en iyi şekilde temsil ettiler. Ben takımızdan çok daha iyi işler bekliyorum” şeklinde konuştu.

Yunusemre Belediyespor Başkan Yardımcısı Arif Alkan ise “Takımımız haftanın altı günü antrenman yapıyor. Sporcularımızın malzemeleri en iyi şekilde sağlıyoruz. En yakın zamanda büyükler kategorisine çıkacağız. Yaz sezonunda iyi sporcuları takıma katmayı hedefliyoruz. Atletizm ve güreş takımımız şuanda çok iyi gidiyor. Spor alanında büyük başarılar elde edeceğiz” dedi.