Yunusemre Belediyespor 1. Amatör Lig’in 3 haftasında karşılaştığı Ulucamispor’u 2-1 mağlup ederek ligdeki 3’üncü maçından da galibiyetle ayrılmasını bildi.

Şampiyonluk iddiasını sürdüren mavi-beyazlılar, 9 kişi kaldığı mücadelede Ergün ve Serhat’ın ayağından bulduğu gollerle rakibini yenerek 3’üncü maçında 3’üncü galibiyetini almış oldu.

Ertuğrul Dilek Spor Tesisleri’nde oynanan karşılaşmada iyi bir mücadele örneği gösteren Sedat Öngider’in öğrencileri, üçüncü maçta da taraftarına galibiyet sevincini yaşattı.

Yunusemre Belediyespor Başkanı Kılıç Kaya, takımın şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirterek, “Yunusemre Belediyespor çok iyi bir çıkış yakaladı. Bu çıkışı ilerleyen haftalarda da sürdürmeyi istiyoruz. Hedeflerimiz doğrultusunda elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Hocalarımız ve oyuncularımız iyi bir koordinasyon içerisinde şampiyonluk yolunda galibiyetler alarak taraftarını mutlu ediyor. Bu iyi çıkışın devam etmesini diliyorum” dedi.

Yunusemre Belediyespor Teknik Direktörü Sedat Öngider ise maçın çok zor geçtiğini ifade ederek, “Maçta 9 kişi kalmamıza rağmen mücadelemizi devam ettirdik. Bunun sonucunda da 2-1’lik bir skor ile rakibimizi yendik. Oyuncularımı gösterdikleri iyi mücadeleden dolayı kutluyorum” diye konuştu.