Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi’ye ziyaret etti. Ziyarette Başkan Çerçi, CBÜ Rektörü Kemal Çelebi’ye her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ve ortak projeleri hayata geçirmek istediklerini dile getirdi.

Gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, CBÜ Rektörü Kemal Çelebi’nin çalışmalarını yakından izlediklerini belirterek, “Rektörümüz Manisalı bir öğretim üyesi olarak geldiği makamlarda inşallah üniversitemize daha büyük iğmeler katacak. Üniversite çok gelişti. Tüm ilçelerde şubeleri var. Üniversite kampüsü bizim sınırlarımız içerisinde, biz belediye olarak her türlü desteği kendilerine vereceğiz. Ortak projeler yapmak istiyoruz. Bazı hocalarımızdan bize belediye destekli değişik faaliyeler de bulunmak için teklifler geliyor. Kemal hocamız da başarılı çalışmalar yapıyor. Biz belediye olarak güzel faaliyetlere girişimlere desteğimizi veririz. İnşallah rektörümüzle birlikte güzel çalışmalara imza atarız” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CBÜ Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi, “Belediye Başkanımızın güzel hizmetlere imza attığını görüyoruz. Muradiye kampüsümüz Yunusemre Belediyemizinin sınırları içerisinde kalıyor. Elbette bundan sonra belediye ile karşılıklı olarak ihtiyaç çerçevesi doğrultusunda birlikte önemli çalışmalar yapacağız. Yunusemre Belediyemizde üniversitenin kıymetini bilen bir başkan var. Kendisine teşekkür ediyorum. İlerleyen zamanlarda görüşmelerimiz inşallah devam edecek” dedi.