Eğitim Bir-Sen Yunusemre İlçe Şubesi, önümüzdeki günlerde yapılacak olan Eğitim Bir-Sen İl Kongresi’nde mevcut başkan Mehmet Emin Sofuoğlu’unu destekleme kararı aldı. İlçe Şube Başkanı Hasan Çolak, “Sonuna kadar başkanımızın ve yönetiminin yanındayız” dedi.

Eğitim Bir-Sen Yunusemre İlçe Başkanı Hasan Çolak, Öğretmenevi’nde düzenlenen bir programda 1 Kasım’da yapılacak olan Eğitim Bir Sen İl Kongresi’nde mevcut başkan Mehmet Emin Sofuoğlu’unu destekleme kararı aldıklarını açıkladı. Düzenlenen programa Eğitim Bir- Sen Şube Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile Yunusemre İlçe teşkilatı katıldı. Kendisine verilen destekten dolayı mutlu olduğunu ifade eden Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu, “Bizler bütün ilçelerimizi ziyaret edip önümüzdeki süreçte yapacaklarımızı ve geçmişte yaptıklarımızı anlatıyoruz. Ziyaretlerimizde ülkemizin demokratikleşmesi konusunda neler yapabiliriz bunları hasbihal ettik. Kuruluşumuzun bir çok dinamik yapısı vardır. Örgütlü bir aile olarak bu güne kadar üyelerimizin hakkını sonuna kadar savunduk. Bizler bu teşkilatın Manisa ailesi olarak hep beraber birlik bütünlük içinde yine sendikacılığımızı en iyi şekilde icra etmeye devam edeceğiz. Ülkenin ezilen ve mağdur edilmiş insanları, ötekileştirilmiş insanları, ülkenin üzerindeki karabulutların dağılması adına önemli adımlar atacağız. 1 Kasım’da gerçekleştireceğimiz kongrede bir yönetim kurulu karar oluşturarak devam kararı aldık. Teşkilatımızın tamamen teveccühü ve sevgisinin yansımasıdır bu karar. Bizler hep birlikte, el ele , omuz omuza oluşacak sinerjinin rahmet ve berekete dönüşmesinde bütün gayretimizi ortaya koyarak çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Bu onurlu duruşlarından dolayı Yunusemre ilçemizi kutluyorum” dedi.

Yunusemre İlçe Başkanı Hasan Çolak ise şöyle konuştu: “Sendikamızda birlik ve beraberlik havasının, bu sürecin, bu iklimin daha da içselleştirilerek devam etmesini istiyoruz. Bütün arzumuz budur. Bu süreç içerisinde sayın başkanımızla birlikte hareket ettik. Asıl hedefimiz olan kriterlere ulaşarak bunu hep birlikte götüreceğiz. Sonuna kadar bu yönetimin yanındayız ve destekliyoruz. Üzerimize düşen ne varsa bunları yapmaya hazırız. Eğitim Bir Sen ülkede büyük bir sorumluluk almıştır. Ve bunu da en güzel şekilde götürüyoruz. Bu ülke için ellerimizi değil artık bedenimizi koymalıyız. Eğitim Bir sen de bunu çok iyi göstermiştir. Yeni Türkiye sevdalısı olarak eğitim noktasında her türlü çalışmalara varız ve yapmaya da devam edeceğiz.”