Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mardin’in Kızıltepe İlçe Başkanlığı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle otogarda bulunan Kızıltepe Engellilerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek günlerini kutladı.

AK Parti Kızıltepe İlçe Başkanı Murat Durgan, Engelliler Derneği Başkanı Türkan Yılmaz’a çiçek verdi. Burada bir açıklama yapan Durgan, "İlçe teşkilâtı olarak bu gün engelliler derneğini ziyaret ederek onların yanında olmak istedik. Her zamanda engelli kardeşlerimizin yanında olacağız bu gün onların özel günleridir bunun için onları ziyaret ettik biz engelli vatandaşlarımızın her zaman yanında olacağız. Onlara yardımcı olmaya çalışacağız. Tekrar kardeşlerimizin günlerini kutluyoruz" dedi.

AK Parti Kızıltepe Kadın Kolları Başkanı Canan Özçelik ise, "Dünya engelliler gününde kardeşlerimizi unutmayıp yanlarında olmak istedik. Onun için buraya geldik. Unutmamalıyız ki hepimiz engelli adayıyız. Her zaman engelli kardeşlerimizin önüne çıkan ve çıkabilecek engelleri yek etmek için varız. Engelli kardeşlerimizi topluma kazandırılması için her zaman elimizden gelen desteği esirgemeyeceğiz" diye konuştu.

Kızıltepe Engellilerle Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Türkan Yılmaz da, "Ziyaretlerinden dolayı AK Parti ilçe teşkilatına teşekkür ediyoruz. Bizler sadece bu günde değil her zaman hatırlanmak istiyoruz. Yinede bizi unutmayıp ziyaret eden herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.