Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ) Mardin İl Müdürü Tekin Türk ve Bölge İnsan Kaynakları Müdürü Emirhan Karayay, düzenlenen motivasyon toplantısında Mardin’deki saha çalışanlarıyla bir araya geldi.

Saha çalışanlarının sorunlarının dinlendiği toplantı, yaklaşık 3 saat sürdü. DEDAŞ olarak büyük bir aile olduklarının altını çizen İnsan Kaynakları Müdürü Emirhan Karayay, sorunların üstesinden el ele vererek geleceklerini belirtti.

Sorumluluk bölgelerindeki yüksek kayıp kaçak oranı nedeniyle çoğu zaman sıkıntılarla karşı karşıya kaldıklarını kaydeden İl Müdürü Tekin Türk ise, aile birliği içinde ve güven ortamı çerçevesinde aşılmayacak bir sıkıntının olmadığını söyledi. Personelin her türlü sıkıntısıyla ilgilendiklerini da kaydeden Türk, çalışan personele özveri ve gayretlerinden dolayı teşekkür etti.

"ÇALIŞMA ŞARTLARI DAHA DA İYİLEŞTİRİLECEK"

Personelin sıkıntılarını yerinde görmek adına daha önce de Şırnak, Siirt ve Batman’da saha personellerinin sıkıntılarını dinlediklerini kaydeden Karayay, 6 ilde çalışan personelin tamamına aynı değerin verildiğini, çalışanların şartlarını daha da iyileştirme konusunda adım attıklarını ifade etti. Daha sonra, başarılı çalışmalarından ötürü personele hediyeler verildi. Düzenlenen toplantıdan gayet memnun ayrılan DEDAŞ çalışanları ise, kendilerine gösterilen yakınlıktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.