Mardin’in Mazıdağı İlçe Kaymakamlığı tarafından halı saha futbol turnuvası düzenlendi.

Yoğun talep üzerine Mazıdağı Kaymakamı Fırat Çelik ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce düzenlenen okullararası halı saha futbol turnuvası renkli sahnelere neden oldu. Ortaokullar ve liselerarası olarak düzenlenen turnuvada ortaokul kategorisinde Gazi Orta okulu şampiyon olurken, lise kategorisinde Mazıdağı İmam Hatip Lisesi şampiyon oldu. Mazıdağı Kaymakamı Fırat Çelik yaptığı açıklamada turnuvanın centilmenlik havası içerinde geçtiğini söyledi. Kaymakam Çelik, "Bu tür turnuvalarla gençlerimizi sportif faaliyetlerle bedensel ve ruhsal gelişimlerine katkı sağlamak kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve zamanları daha iyi ve verimli kullanmalarını sağlamak amacı ile büyük önem arz ediyor" dedi.

Şampiyon olan takımlara Kaymakam Fırat Çelik tarafından kupaları verildi. Ayrıca birinci olan takımların oyuncularına çeyrek altın verildi.

Turnuvanın centilmenlik havası içinde geçtiğini belirten öğrenciler bu tür faaliyetlerin kendileri için çok önemli olduğunu bu turnuvayı düzenleyenlere ve emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini belirtti.