Mardin’de yılın öğretmeni seçilen Kızıltepe Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü İmran Tekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sabahattin Genç’i ziyaret etti.

Ziyaret sırasında bir açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sabahattin Genç, yılın öğretmeni seçilen Kızıltepe Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü İmran Tekin’i Ankara’da Mardin’i temsil etmesinden dolayı mutlu olduklarını söyledi. Genç, başarı ve güzel çalışmalarından dolayı Tekin’i tebrik ettiklerini belirterek, başarılarının devamını diledi.

Yılın öğretmeni seçilen İmran Tekin ise, Mardin’i temsilen Ankara’da kaldığı süre zarfında çok dolu günler geçirdiğini söyledi. Tekin, "Ankara’yı gezdik müzeleri gezdik bürokratlarımızla görüştük. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Milli Eğitim Bakanımız, milletvekilimizle görüştük. Cumhurbaşkanımız özellikle öğretmenleri şereflendirmesi, AK saraya ilk olarak öğretmenleri alması bize verdikleri değerin bir göstergesidir. Orada ilimizle ilgili bazı sıkıntıları müsteşarlarımıza Bakanlarımıza müdürlerimizle konuşma fırsatı bulduk. Onlarda her şeyin farkındalar sıkıntıların giderilmesi konusunda yardımcı olacaklarını dile getirdiler. İnşallah bundan sonrada ilimiz için ilçemiz için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.