Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 22-25 Ocak 2015 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşecek ve dünyanın dördüncü büyük turizm fuarlarında birisi olan EMITT Fuarı’na, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ilk kez katılarak Mersin’i en iyi şekilde dünyaya tanıtacağını belirtti.

EMITT Fuarı’nın gündemine kongre turizmini aldığını ve Türkiye’nin sahip olduğu dev potansiyeli öne çıkaracağını ifade eden Başkan Kocamaz, “Mersin Ticaret ve Sanayi Odası dışında ilk kez bir kurum olarak Mersin Büyükşehir Belediyesi’ninMersin’in tanıtımına destek verecek olmasını önemsiyoruz. EMITT Fuarı için hazırlıklarımız sürüyor. Mersin, EMITT Fuarı’na damgasını vuracak” dedi.

EMITT Fuarı’nda Mersin’in tarihi, turizm ve kültürel değerlerini dünyaya en iyi şekilde tanıtmak için Mersin Büyükşehir Belediyesi’ninen iyi şekilde ev sahipliği yapacağını vurgulayan Kocamaz, “Mersin, dünyaya açılan bir kapıdır. Ancak, tanıtımı iyi yapılamadığı için Mersin hak ettiği konuma kavuşamadı. İşte bu tür fuarlar bizim için çok önemli. Standımızda ilçe belediyelerimizle birlikte katılarak, bölgemizin değerlerini en güzel şekilde tanıtacağız. Mersin, EMITT Fuarı’na damgasını vuracak” diye konuştu.