Geçirdiği beyin kanaması sonucu yaşamını yitiren Mersin Oto Sanatkarlar Odası Başkanı Cemal Serinol, sevenlerinin göz yaşları arasında uğurlandı.

Mersin Şehir Mezarlığı’nda düzenlenen Serinol’un cenaze törenine, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin Miletvekilleri Vahap Seçer, Aytuğ Atıcı ve Ali Öz, Mersin ESOB Başkanı Talat Dinçer, Adana ESOB Başkanı Kaçım Barışık, Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, eski Kültür Bakanı Fikri Sağlar, eski milletvekili Vahit Çekmez ile çok sayıda oda başkanı, siyasi parti temsilcileri ile Serinol’un ailesi ve yakınları katıldı.

Şehir mezarlığında kılınan cenaze namazı sonrası merhum Cemal Serinol’un naaşı dualar ve göz yaşları arasında yolculuğuna uğurlanırken, oda başkanları ile iş ve siyaset dünyasının temsilcileri de cenaze de hazır bulunarak vefa örneği gösterdi. Cenaze töreninde oda başkanlarıyla birlikte hazır bulunan Mersin ESOB Başkanı Talat Dinçer, acılarını çok büyük olduğunu belirterek, ”Birlikte yılarca çalışma fırsatı bulduğum değerli bir büyüğümüzü kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyim. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi, yakınları ve tüm esnaf teşkilatımıza baş sağlığı diliyorum. Cemal Başkanımız bizim kalbimizde sonsuza dek yaşayacaktır” dedi.

Geçirdiği beyin kanaması sonucu 54 yaşında yaşama gözlerini yuman Cemal Serinol, evli ve 3 çocuk sahibiydi.