Kente yaptığı birçok çalışma ve güler yüzüyle vatandaşların sevgisini kazanan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’a, minik hayranı Sergen Ayan anlamlı mektup yazdı.

Başkan Tarhan, Mezitli’de yaşayan kadınların ev ekonomilerine katkı sağlamak amacıyla hayata geçirdiği projelerden Kadın Üretici Pazarı ile kadınlar ve eşlerinin yanı sıra çocuklarında sevgisini kazandı. Çocuk meclisi üyelerinden 11 yaşındaki minik Sergen, annesinin Kadın Üretici Pazarı sayesinde ürettiği ürünleri satarak okul masraflarının karşılanmasına olanak tanıdığı için Başkan Tarhan’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Her Salı düzenlenen ‘Halk Günü’ etkinliği ziyaretlerinde minik Sergen’e ilgisini ve sevgisini eksik etmeyen Başkan Tarhan, Sergen’in hatıra fotoğrafı isteğini de geri çevirmedi. Başkan Tarhan’ın gösterdiği ilgi nedeniyle oldukça mutlu olan Sergen, Başkan Tarhan’a sevgisini ve duygularını ifade eden bir mektup yazdı. Çektirdiği hatıra fotoğrafını çoğaltıp arkasına ‘en sevdiğim başkanıma hatıra olsun’ yazıp mektubunu Başkan Tarhan’a ileten Sergen, yazısında annesine iş imkanı sağladığından dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Minik Sergen’in mektubu, belediye adına yapılan birçok çalışmayı yakından takip ettiğini de gözler önüne serdi. Minik Sergen’in duygularını yoğun bir şekilde aktardığı mektubunda, “Siz çok iyi niyetli birisiniz. İyi niyetli insanlar birbirlerini iyi anlar” gibi duygusal satırlar da yer alıyor.

Annesinin Kadın Üretici Pazarında, Mezitli’ye bağlı Kuzucu Mahallesi’nin ürünlerini sattığını vurgulayan minik Sergen, “Çok sevdiğim, önem verdiğim, benim için ayrı bir yeri olan, anneme iş imkanı sunan, gelmiş geçmiş en iyi ve en dürüst belediye başkanım” diyerek başladığı mektubunda, anlamlı satırlara yer verdi. Sergen mektubunda, “Ben size annem için oluşturduğunuz kadın üretici pazarı nedeniyle çok teşekkür ediyorum ve bunu bir borç biliyorum. Oluşturacağınız çocuk meclisinize bende katıldım. Ben ve ailem her zaman sizin yanınız da olacak. Sizi üzmeyeceğim ve dilersiniz sık sık gelip sizi ziyaret edeceğim. Sizi çok sevdiğimi bilmenizi isterim” ifadelerini kullandı.

Minik Sergen’in mektubunu okuyup oldukça duygulanan Başkan Tarhan ise “Geleceğimizi şekillendiren çocuklarımızın böyle güzel duygu ve düşünceleri paylaşmaları bizleri memnun ediyor. Gittiğimiz her yerde çocukların isteklerini göz önünde bulunduruyoruz. Aydınlık yarınlarımızla daha çok başarılı işlere imza atacağız” dedi.