AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar, İl Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Spor Toto Süper Ligi takımlarından Mersin İdmanyurdu’nun antrenmanını ziyaret ederek, futbolculara ve teknik heyete destek verdi.

Ziyarette AK Partili heyeti, Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, Kulüp Yöneticileri ve teknik heyet karşıladı. Macit Özcan Spor Kompleksinde gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Taşpınar, hafta sonu oynanan Eskişehir maçında başarılı futbol sergileyen futbolcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Taşpınar, "AK Parti Mersin İl Yönetim Kurulu olarak Olağanüstü Genel Kurulda yeniden seçilen Ali Kahramanlı başkanımıza ve yönetim kuruluna hayırlı uğurlu olsun. Takımımızın, son maçta aldığı güzel galibiyeti ve Süper ligde 2. sırada oluşunu tebrik ediyorum. Kulübümüzün ve başkanımızın yanındayız. Kentimizin takımına elimizden gelen desteği verdik vereceğiz. Mersin İdmanyurdu şehrimizin takımı, bu şehirde yaşayan tüm herkesin destek olması gerekir. Bugün takımımıza moral ve motivasyon için geldik. Hocamızla, teknik ekiple ve futbolcularla görüştük güzel bir ahenk ve uyum var. Özelikle Eskişehir maçındaki skor ve oyun bizi gerçekten heyecanlandırdı ve mutlu etti. Bu başarılı durumun devam edeceğini ve Süper Ligde ilk 5’te yer alarak Avrupa kupalarına giderek başarılara imza atmalarını diliyor, Başkanımıza, hocamıza, teknik heyete ve sporcularımıza güveniyoruz. İnşallah hafta sonu oynanacak olan Gaziantep deplasmanındaki maça giderek takımımıza destek vereceğiz"dedi.

AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar ve Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı ise "Bugüne kadar ilk defa bir siyasi partinin İl Başkanı ve teşkilatı Mersin İdmanyurdu takımını antrenmanda ziyaret etti. Bu ziyaret teknik heyete, futbolculara ve bizlere destek olmuştur ve moral vermiştir. İl Başkanımızı ne zaman arasak yanımızda olup bizlere destek oluyor" diye konuştu.

Ziyarette futbolcularla sohbet eden Taşpınar, idmanın sonunda oyunculara tatlı ikram etti.