Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Kuvayi Milliye Caddesi üzerindeki esnafı ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

Başkan Tuna, MHP Toroslar İlçe Başkanı Emre Aksay, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarları ile birlikte gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinde, esnaf ve sanatkara hayırlı ve bereketli kazançlar diledi. Esnaf gezisi sırasında vatandaşlarla da sohbet eden Tuna, “Göreve geldiğimiz 11 yıldan bugüne kadar esnafımızın her zaman yanında olduk ve esnaf odalarıyla sürekli istişareli bir çalışma gerçekleştirdik” dedi.

Esnafın, oluşturdukları istihdamla işsizliğe çözüm üreten önemli bir yapılanma olduğunu vurgulayan Tuna, amaçlarının bölge esnafının sayısının çoğalmasını sağlamak olduğunu belirterek, esnafa olan desteklerinin bundan sonraki süreçte de devam edeceğini kaydetti. Toroslar Belediyesi olarak ilçe esnafını yakından ilgilendiren konularda ortak hareket etmeye çalıştıklarının altını çizen Tuna, “Başta esnaf teşkilatı olmak üzere sivil toplum kuruluşlarının görüş ve önerilerine önem veriyoruz. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar halkımızla ve esnafımızla her zaman iç içe olan bir anlayış içerisindeyiz. Binlerce sanatkarımız ve esnafımız bölgemizde ticaret yapıyor. İlçemizde ticaret hacminin daha da üst seviyelere çıkması için istişarelerimize devam edeceğiz ve yeni projelerimizi hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.