Erdemli Belediyesi, vatandaşlara belli bölgelerde ücretsiz internet hizmeti sunmaya başladı.

Erdemli Belediyesi’nce ilçede vatandaşların yoğun olarak ziyaret ettiği yerlere ücretsiz internet hizmeti verilmeye başlandı. Erdemli Belediyesi sahil bandında başlatılan uygulama ile vatandaşların ücretsiz olarak internet hizmetinden yararlanabilecekleri bildirildi. Erdemli’de 2013 yılı içerisinde hizmete giren sahil bandının ziyaretçi akınına uğradığını belirten Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bu konuyla ilgili olarak daha önce vatandaşlara verilmiş bir sözlerinin olduğunun altını çizerek, Erdemli’de böyle bir uygulamanın ilk defa gerçekleştirildiğini vurguladı. Erdemli Belediyesi olarak birçok iş kaleminde hizmet ürettiklerini, hizmetin sadece yol, asfalt gibi çalışmalardan ibaret olmadığını kaydeden Tollu, her alanda Erdemli’ye ilkleri yaşatmaya devam edeceklerini belirtti.

Ücretsiz internet hizmetinin şu an sahil bandında olduğunu belirten Tollu, ilerleyen zamanlarda bunu şehrin birçok yerine yaymayı planladıklarını söyledi. Belediye meydanı ve turizmin başkenti olarak Kızkalesi’nde de bu uygulamayı yapacaklarına değinen Tollu, önemli olanın vatandaşa kendilerini rahat hissettirecek hizmetler sunmak olduğunu söyledi. Yapılan hizmetlerin halkın mutluluğu ve refahı için icra edildiğini ifade eden Tollu, bu hizmetin özellikle de gençler için planlanıp, hayata geçirilmiş bir uygulama olduğunu kaydetti.

Erdemli Belediyesi’nin ilklerin belediyesi olduğunun altını çizen Tollu, böylesi bir hizmetin Erdemli’de ilk defa yapıldığını ve Erdemli Belediyesi olarak bunun haklı gururunu yaşadıklarını ifade etti. Nerede insan, orada hizmet ilkesinden taviz vermeyeceklerini belirten Tollu, “Hizmetlerimiz halkımız için devam edecektir" dedi.