Mersin Büyükşehir Belediyesi Erdemli-Silifke Koordinasyon Daire Başkanlığı, Erdemli ilçesindeki Sarıkaya-Kızılen Mahalleleri arasındaki 3,5 kilometrelik yolun yapım çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Yol çalışmalarını yerinde inceleyen Erdemli -Silifke Koordinasyon Daire Başkanı Hasan Gubaroğlu, yolun altyapı çalışmalarını uçak pisti hassasiyetinde sürdürdüklerini söyledi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın yolun biran önce tamamlanması için talimat verdiğini ifade eden Gubaroğlu, “Yolumuzun altyapısını tüm hassasiyetimizle sürdürüyoruz” dedi.

Yolların bakım ve onarımının artık Mersin Büyükşehir Belediyesine ait olduğunu dile getiren Gubaroğlu, "Büyükşehir ekibi bu konudaki sorumluluğunu yerinde ve zamanında yerine getirmek üzere çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Sarıkaya- Kızılen Mahalleleri arasındaki 3,5 kilometrelik yolda altyapı çalışmasını tamamlamak üzereyiz. Yolun asfaltlama çalışmasını havanın ısınmasıyla bahar aylarında gerçekleştireceğiz. Biz iyi biliyoruz ki, bu bölgede tarımın en güzeli yapılıyor ve ülke ekonomisine katkı sağlanıyor. Büyükşehir Belediyesi olarak bizde halkımızın alın terinin zayi olmaması ve kazancına kazanç katılması için var gücümüzle çalışıyoruz. Ekiplerimiz burada güzel bir çalışma gerçekleştiriyor, şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.