Mersin İl Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Bahar, Mersinlilerin yılbaşını huzur, mutluluk ve güven içerisinde kutlamaları için tüm emniyet önlemlerini aldıklarını ve personel sayısını artırdıklarını bildirdi.

İl Emniyet Müdürü Bahar, yazılı bir açıklama yaparak, Mersinlilerin yeni yılını kutladı. Mersinlilerin yeni yıla huzur, mutluk ve güven içinde girebilmelerini sağlamak amacıyla gerekli tüm önlemleri aldıklarını belirten Bahar, “Halkımızın yoğun olarak bulunabileceği belirli sokaklar, ana caddeler, otogar, alışveriş merkezleri ve eğlence yerlerinde gerekli emniyet tedbirleri planlanmış, yardım taleplerine etkili ve anında cevap verebilmek için ekiplerimiz takviye edilerek, 155 Polis İmdat Hattı hizmetlerinde görevli personel sayımız artırılmıştır” dedi.

Bu kapsamda çalışmalarını özverili bir şekilde aralıksız sürdüreceklerini dile getiren Bahar, “Şahsım ve teşkilatım adına halkımızın yeni yılını kutlar, vatanımızın bölünmez bütünlüğü uğrunda canlarını veren aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yad eder, tüm vatandaşlarımıza sağlık, mutluluk, huzur ve güven dolu nice yıllar dilerim” ifadelerini kullandı.