Mersin’de haftalık olarak yayın hayatını sürdüren Mersin Time Gazetesi, 1. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Suphi Öner Öğretmenevi’nde düzenlenen kutlamaya, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hayati Kazaz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Bahaettin Kabahasanoğlu, Mersin Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Mehmet Gülpak, Vergi Dairesi Başkan Yardımcısı Osman Çelik, Yenişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Kamil Çelebiyılmaz, Akdeniz İlçe Sağlık Müdürü Dr. Özgür Karaaslan, İl Dernekler Müdürü Turgay Esen, MEBİDER Başkanı Ekrem Sağlam, Uluslararası Narenciye Komisyon Başkanı Kemal Kaçmaz ile davetliler ve gazeteciler katıldı. Gecede konuşan Mersin Time Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Esra Irmak, yerel medyada özelikle Mersin’de kendilerini kanıtladıklarına inandıklarını ifade ederek, "Bu sürecin gelişmesindeki en önemli etkenlerden biri de yazarlarımızdır. Mersin Time’nin birleştirici bir gücünün olmasıdır. Özellikle güvenilirliğimizden

asla taviz vermedik. Kanıtlayamayacağımız hiçbir haberimiz olmadı. Arkasında duramayacağımız hiçbir haberimiz olmadı. Bu anlamda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Kurulduğu günden bugüne kadar maddi ve manevi hiç bir desteğini esirgemeyen değerli ağabeyim Aytur Gezer’e de ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Gazete sahibi Aytur Gezer ise geceye katılanlara teşekkür ederek, "Mersin Time, Mersin demek. Herkese sonsuz teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Genel Yayın Yönetmeni Esra Irmak tarafından gazeteci Ziya Keskinışık’a teşekkür plaketi verildi. Gecede ayrıca 1. yıl pastası da kesildi.