Mezitli Belediyesi, ’3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ kapsamında, 2 vatandaşın yüzünü güldürdü.

Fındıkpınarı Mahalle Muhtarı Osman Köse ve Çevlik Mahalle Muhtarı Ali Uğuz, mahallelerinde bulunan Bayram ve Kurt aileleri için Mezitli Belediyesi’nden tekerlekli sandalye talep etti. Mezitli Belediyesi Başkanı Neşet Tarhan, şehir merkezine kilometrelerce uzaklıktaki Fındıkpınarı ve Çevlik Mahallesi’nde oturan yardıma muhtaç engelli vatandaşlara yönelik talebi geri çevirmedi.

Mezitli Belediyesi Tarım ve Kırsal Kalkınma Şube Müdürü Mehmet Ateş ile Tarım ve Kırsal Kalkınma Birimi Koordinatörü Gökhan Gök tarafından kırmızı çiçeklerle gerçekleştirilen ziyaret esnasında duygusal anlar yaşandı. Fındıkpınarı Mahallesi’nde yaşayan 61 yaşındaki Ahmet Bayram, belediye tarafından hediye edilen tekerlekli sandalyesine kavuşunca gözyaşlarını tutamadı. Uzun süredir yatağa mahkum olarak hayat süren 65 yaşındaki Ayşe Kurt ise tekerlekli sandalyesini görünce birim müdürü Ateş’e ve birim koordinatörü Gök’e sarıldı.

Tekerlekli sandalyesine bindikten sonra duygularını dile getiren Ayşe Kurt, "Mesafeler engel değil, bizleri unutmayıp fark ettiğiniz için çok mutluyum. Beni çok duygulandırdınız. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’a, Çevlik Mahallesi muhtarına ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.