Tüm Mersin Muhtarlar Derneği, Toroslar Belediyesi’nin yönetim kadrosuna hizmet plaketi verdi.

Tüm Mersin Muhtarlar Derneği tarafından muhtarlar arasında yapılan anket sonucu, Toroslar Belediyesi Başkan yardımcıları Necmettin Yıldız, İbrahim Erdinç ve Temizlik İşleri Müdürü Nejmi Yıldırım, Belediye Başkanı Hamit Tuna’nın kişi ve kurumlar arası diyaloga verdiği önem kapsamında muhtarlarla kurulan etkili diyalog ile belediyede iletişim ve ulaşılabilirlik noktasında sağladıkları çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi ile ödüllendirildi. Belediyenin yönetim kadrosuna plaketleri, mahalle muhtarlarının da yer aldığı bir programla Tüm Mersin Muhtarlar Derneği Başkanı Şeref Bolat tarafından takdim edildi.

Dernek Başkanı Bolat, mahalle muhtarları ve dernek olarak yerel yönetimlerle iletişim içerisinde çalıştıklarını ve belediye başkanlarının nezdinde başarılı gördükleri yöneticileri onurlandırmak amacıyla teşekkür plaketi sunduklarını söyledi.

Başarılı hizmetlerinden ve muhtarlarla olan diyaloglu çalışmalarından dolayı Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ve ekibine teşekkür eden Bolat, "Belediye Başkanımız Hamit Tuna’nın nezdinde başkan yardımcılarımız ve müdürlerimiz ilçede başarılı hizmetler sunarak önemli bir fark oluşturmuşlardır. Muhtar arkadaşlarımızla değerli yöneticilerimizin bu çalışmalarından memnunuz ve takdirle karşılamaktayız" dedi.

Toroslar Belediyesi Başkan yardımcıları Necmettin Yıldız, İbrahim Erdinç ve Temizlik İşleri Müdürü Nejmi Yıldırım da, plaketi Belediye Başkanı Hamit Tuna ve tüm belediye personeli adına aldıklarını belirterek, “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır’ sözünden hareketle ve Belediye Başkanımız Hamit Tuna’nın vizyonundan aldığımız ışık ve heyecanla Toroslarımıza en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Tüm Mersin Muhtarlar Derneğimizin bizleri böyle bir takdire layık görmelerinden memnun ve mutlu olduk" dediler.

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ise personeliyle birlikte kocaman bir aile ve ekip olduklarını vurgulayarak, alınan her ödülün çalışma şevklerini daha da arttırdığını kaydetti ve ekibine teşekkür etti. Tüm Mersin Muhtarlar Derneği’ni böyle bir girişimden dolayı tebrik eden Tuna, “Halkımız bizi hizmet etmemiz için seçti. Bu sorumluluğu her zaman omuzlarımızda hissediyoruz. Kentimizin huzuruna katkı sunmak ve mutluluğunu arttırmak için elimizden geldiğince çalışıyoruz. Tüm Mersin Muhtarlar Derneği Başkanı Şeref Bolat ve yönetimi ile mahalle muhtarlarımıza belediyemizi ve ekibimizi böyle bir ödüle layık gördükleri için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.