CHP Mut İlçe Başkanlığından Nurşen Özkan atandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mut İlçe Başkanı Mehmet Saydam’ın, 2015 yılında yapılacak genel seçimlerde CHP Mersin Milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa etmesinin ardından ilçe binasında toplanan CHP İlçe Yönetimi, yaptığı değerlendirmeler sonucunda CHP Mut İlçe Başkanlığı görevine Nurşen Özkan’ı atadı.

Büyük sorumluluklar gerektiren bir göreve geldiğini belirten Başkan Nurşen Özkan, yaptığı açıklamada “İki dönem partimize büyük hizmetler veren Mehmet Saydam ve yönetim kurulundaki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Milletvekili aday adaylığı için başkanlıktan istifa eden Mehmet Saydam’a sonsuz destek sözü veriyor ve başarılar diliyorum. Uzun zamandır ilçemizden milletvekili çıkaramıyoruz. Fakat Mehmet bey’in önündeki engeller sağlam adımlarla aşarak, bu seçimlerde Mut halkını Mecliste temsil edeceğine inanıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere bıraktığı büyük bir mirastır. Bu mirasın kıymetini bilmeliyiz” dedi.

Mut CHP ilçe Başkanlığına ilk bayan ilçe başkanı olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Özkan, “Cumhuriyet Halk Partisi ülke demokrasisinin temel taşı niteliğindedir. Kadınların birey olma, seçme seçilme ve medeni kanunun tanıdığı daha birçok hakkı bizlere sunan Cumhuriyetimizi korumak, kollamak ve yüceltmek CHP’nin yegane görevidir. Bu yorucu, meşakkatli ve onurlu mücadele, birey olarak hepimize sorumluluk yüklenmektedir. Bize düşen sorumlulukları hakkıyla yerine getirdiğimiz takdirde, güzel günler göreceğiz bundan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

CHP Mut İlçe yönetimi, Cemal Öz, Bayram Ali Göz, Ahmet Durmuş, Havva Kurt, Halil Özkan, Uğur Büyükçetin, Muzaffer Aslan, Adil Gümüş, Hatice Şimşek, Gülay şimşek, Zülfikar Tekin, Selcan Eşim ve Mehmet Özay’dan oluştu.

Konuşmaların ardından istifa eden Başkan Mehmet Saydam görevini Nurşen Özkan’a devretti. Daha sonra yönetim toplu halde fotoğraf çektirdi.