Mersin’in Tarsus ilçesinde Tarsus Off-Road Kulübü tarafından düzenlenen ‘Tarsus 3. Off Road Şenlikleri’ başladı.

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can tarafından startı verilen yarışmalara Tarsus halkı yoğun ilgi gösterdi. Belediye Başkanı Can, bir araca binerek, hem pistti gezdi, hem vatandaşları selamladı.

Zor parkuru da geçen copilot Can, kendisinin de artık Off-Road’cı olduğunu belirterek, “Tarsus’un düşman işgalinden kurtuluş etkinlik kapsamında yaptığınız gösteriler kentimize ayrı bir renk kattı. Hepinize teşekkür ediyorum. Bugün burada düzenlenen Tarsus 3. Off-Road Şenlikleri’nin güzel ve kazası bir şekilde geçmesini diliyorum. Kentimize geldiğiniz içinde hepinize teşekkür ediyorum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

16 farklı ilden Tarsus’a gelen Off-Road’cılar Ergenekon Mahallesi’nde kendileri için hazırlanan piste zor anlar yaşadılar.

Oldukça zor olan parkurda mücadele eden Off-Road’cılar, bazen suya batarken, bazen de kayaların üzerinde geçmek zorunda kaldılar.

Tarsuslular yarışmacılar alkışlarla destek verirken, Pazar günü aileleri güzel bir geçirdikleri için Belediye Başkanı Şevket Can’a ve Off-Road kulübüne teşekkür ettiler.

Yarışmaları Belediye Başkanı Şevket Can’ın yanısıra, İlçe Emniyet Müdürü Haydar Çelik, Jandarma Komutan Yavuz Bulut, MHP ilçe Başkanı Ertuğrul Bodur, oda ve dernek başkanları da izledi.