Forum Mersin,‘Pijamalı Adamlar’ ile Mersinli tiyatro severlerin keyifli buluşmasına ev sahipliği yaptı. Sevenleriyle hayata ve tiyatroya dair bir sohbet gerçekleştiren oyuncular, bol bol da imza dağıttı.

Mersin’in alışveriş ve yaşam merkezi Forum Mersin, tüm Türkiye’yi güldüren ‘Pijamalı Adamlar’ı ağırladı. İki perdelik komedi oyununun başarılı oyuncuları, Forum Mersin’de gerçekleşen söyleşi ve imza gününde sevenleriyle bir araya geldi. Forum Mersin ziyaretçilerinden büyük ilgi gören ‘Pijamalı Adamlar’ın oyuncuları Necmi Yapıcı, Ceyhun Fersoy, Erdem Baş, Cem Aksakal, Murat Ergür, Faruk Sofuoğlu ve Ufuk Yapıcı Mersinli tiyatro severler ile gerçek hayatın yansımalarını taşıyan komedi oyunlarını konuştu, konuklardan gelen soruları yanıtladı. ‘Seksenler’ dizisinden de tanınan Yapıcı, büyük bir başarıya imza atan oyunu hakkında gösterimden önce ipuçları verdi.

İnsanların günümüzde yaşadığı delilik sınırının anlatıldığı oyunda rol alan sanatçılar keyifli ve eğlenceli söyleşinin ardından sevenleriyle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.