PTT Genel Müdürlüğü 174. kuruluş yıl dönümünü kutlamalar kapsamında Şanlıurfa PTT Müdürlüğünde 174. müşteriye ödül verileceği bildirildi.

PTT Şanlıurfa Başmüdürlüğü’nden yapılan açıklamada, PTT Genel Müdürlüğü, Türkiye geneline müdürlük, sube ve acente şeklinde yapılanmış bulunan 4 bin 400’i aşkın işyeri ve Şanlıurfa genelinde ise 40 işyeri ile tüm topluma kesintisiz hizmet sunduğu belirtildi.

Şanlıurfa PTT Müdürlüğü açıklamasını şöyle sürdü:

“Kurumumuzun, kamu sorumluluğu yanında, özel sektör anlayış ve mantığı dahilinde, iş yerlerini modernleştirmekte olduğu, özellikle ‘PTT Konsepti’ adı altında müşterilerine farklı fiziki mekanlarda hizmet sunarak tüm toplumun beğeni ve takdirini kazanmakta olduğu bilinmektedir. Kurumumuz Posta havalesi ve posta çeki işlemlerinde, İnternet ortamında iş ve işlem takibine imkan veren yenilikler yanında, 100’ ü aşan banka ve fınans kuruluşu işlemleri, normal ve tüm GSM telefonları, su, elektrik, HGS, Pttcell, ePttAVM, PttKep, Bağ-Kur sigorta pirim tahsilatları ile emekli maaş ödemeleri 2022 sayılı kanun çerçevesinde ödenmekte olan maaş ödemeleri ile öğrenci ödemeleri Şartlı nakil transferi program çerçevesinde Kurumumuzca yapılmaktadır. Kurumumuz, bankacılık işlemleri ile birlikte sigortacılık işlemleri vb. hizmetleri de müşterilerine sunarak hizmette sınır tanımadığını göstermiştir. Posta ve bankacılık alanındaki yeniliklere lojistik hizmetlerini de katarak kargo /kurye ve hızlı tebligat hizmet çeşit ve kalitesini artırıp, yükseltmiştir. Şanlıurfa il merkezinde hızlı tebligat servis hizmeti ile aynı şehir içinde 1 gün şehirler arasında bu hizmete açık yerlere 2 gün de gönderiler yerine ulaştırılırken kargoda varış yeri mesafesine göre gün 1,2,3 yaklaşımı dahilinde hizmet verilmektedir. Ayrıca Ülkemiz insanına, her şart ve zamanda en kaliteli hizmetleri sunmaya devam edeceğimizi, PTT de yeniliklerin bitmeyeceğini bildirirken, her zaman güven dolu duygularla bütün bu özellikleri paylaşmanın gururu ve sevincini bize yaşattıkları için müşterilerimize teşekkürlerimizi bildirir, bizlere yön gösterecek olan taleplerini bekleriz.”