Mersin’in merkez ilçe Mezitli’de, şehit, gazi çocuklarıyla, yetim ve öksüz çocukların spora kazandırılması amacıyla spor malzemesi dağıtıldı.

Mezitli Spor Salonunda düzenlenen törene, Mezitli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Kıratlı, kurum amirleri, veliler ve öğrenciler katıldı. Programda konuşan Kaymakam Nazım Madenoğlu, "İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğümüzün, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızla birlikte yapıp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün koordinesinde ortaya koyduğu bu projede değerli yavrularımıza, sportif amaçlarla güzel yıllar kazandırılması ve yetiştirilmesi için projemiz uygulamaya konulacaktır. Bu kurumlarımızla birlikte projede Mezitli Belediyemizde katkılar sağlamıştır. Bu proje sayesinde dağıtılacak olan sportif malzemeleri güle güle giymenizi ve bu malzemeleri en iyi şekilde spor yapmanızı diliyorum. Bu malzemeler sizlere devletin hediyesidir. Projede emeği geçen sevgili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu projenin ilçemize, ilimize, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Dursun Kılıç ise "Eğitim-öğretim olarak bu tür projeleri destekliyoruz. Öğrencilerimizin derslerinde olduğu kadar Sportif faaliyetlerde de görmek istiyoruz. Kaymakamımıza bu tür faaliyetlere yer verdiği için teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Gençlik Spor Müdürü Vekili Ramazan Kozan da "Sportif faaliyetlerin ilk adımını bugün atıyoruz. Bizlere emanet edilen Öğrencilerimizi sportif anlamda destekleyeceğimizin bilinmesini isteriz. Bütün şehitlerimizi saygı ve şükranla anıyoruz" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından çocuklara spor malzemeleri dağıtıldı.