Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Seyranlık Mahallesi’nde yapımı tamamlanan sosyal alan ve park çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Mustafa Turgut ve ekibini, mahalle sakinleri büyük bir sevinçle karşıladı.

Silifke Belediyesi tarafından Seyranlık Mahallesine kazandırılan sosyal alan, park ve çeşme yapım hizmetleri, mahalle sakinlerinin büyük beğenisini topladı. Mahalle Muhtarı Veysel Yalçın, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’a yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Eğitim, sağlık, kültür, spor, çevre ve tarihi mirasın korunması gibi hayatın her alanındaki yatırımlarını kesintisiz bir şekilde sürdüren Silifke Belediyesi tarafından, Seyranlık Mahallesinde yapımı tamamlanan sosyal alan ve park, hizmete sunuldu.

Mahalle sakinlerinin bir araya gelip hoşça vakit geçirebilecekleri Seyranlık parkıyla ilgili açıklamada bulunan Turgut, “Silifke’de her mahallemize çocukların özgürce oynadığı, vatandaşların bir araya gelip sosyal aktiviteler gerçekleştirebildikleri geniş parklar kazandırmaya devam ediyoruz. 7’den 70’e herkesin faydalanabildiği dinlenme ve spor alanları yapmak için aralıksız çalışıyoruz. Silifke ve mahallelerinde en büyük eksiklik, sosyal yaşantının eksik olması ve hatta hiç olmamasıdır. Bunun için Silifke Belediyesi olarak halkımızın bu sorunlarına yerinde ve zamanında çözüm üretiyor, bu eksiklikleri çözmeye gayret gösteriyoruz. Seyranlık Mahallemize kazandırmış olduğumuz bu sosyal alan ve park hizmetiyle vatandaşlarımız hoşça vakit geçirip, burada yemekli ve müzikli etkinlikler düzenleyebilecekler. Silifke şehir merkezimiz başta olmak üzere 88 mahallemize önümüzdeki dönem içerisinde daha birçok park ve sosyal alan kazandırmaya devam edeceğiz. Bu park ve sosyal alanlarımız hem çocuklarımız için, hem de mahalle sakinlerimiz için önemli bir sosyal yaşam alanı olacak. Bu sosyal alan ve parkımız Seyranlık Mahallemize yeni bir değer ve önem katacaktır” dedi.

Seyranlık Mahalle Muhtarı Veysel Yalçın ve mahalle sakinleri, Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut ve ekibine, yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Muhtar Yalçın, “Mahallemiz ilçe merkezine uzak olmasına rağmen, vatandaşlarımızın en büyük isteği bir park ve sosyal alan ihtiyacıydı. Ayrıca mahallemizin merkezinde yer alan çeşmemizin bakım ve onarım çalışmaları da tamamlanmak üzere. Belediye Başkanımız Mustafa Turgut’a yapılan hizmet ve çalışmalardan ötürü teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Seyranlık ve Malır ziyaretini gerçekleştiren Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’a Belediye Meclis Üyeleri Zarif Korkmaz, Özer Zayim, Garaj Amiri Mustafa Güler, Kültür Müdürü Üstün Zayim, Temizlik İşleri Müdürü Tolga Deniz ve CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Aygör Uyar’da eşlik etti.

Seyranlık Mahalle Muhtarı Veysel Yalçın tarafından evinde ağırlanan Başkan Mustafa Turgut ve ekibi, mahalle halkıyla çay içerek sohbet etti. Bazlama ve börek yapan kadınlara da kolay gelsin diyen Başkan Mustafa Turgut, Malır mevkiinden incelemelerde bulundu.