Mersin’in Tarsus ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıldönümü etkinlikleri kapsamında “Briç Turnuvası” düzenlendi.

Tarsus Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ‘Tarsus’un Kurtuluşu Briç Turnuvası’na 57 kişi katıldı. Belediye tesislerinde yapılan turnuva Kuzey-Güney, Doğu-Batı, Senyör ve Karışık olmak üzere 4 kategoride gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Şevket Can, turnuvaya katılan oyunculara başarılar diledi. Can, “Bugün burada Tarsus’umuzun 93. Kurtuluş Yıldönümü kutlamaları içerisinde bu etkinliği gerçekleştiriyoruz. Bundan 90 yıl önce yaşadığımız kentimizi Fransız işgalinden kurtarmıştık. Kurtuluş Kutlamaları bu yıl daha anlamlı ve daha önemli. Sizlere bundan sonraki yaşamınızda başarılar dilerken bugünkü Briç Turnuvasının hem sizlere hem Tarsus’umuza hem de Briç camiasına hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Turnuva sonucunda Tevfik Gürkan-Şükriye Merze Kuzey-Güney 1.’si, Rasim Sarı-Bülent Köse Doğu-Batı 1.’si, Tahsin Vurgun-Şirin Güner (mix)Karışık 1.cisi ve Ahmet Yenigün-Mustafa Tanış Senyör 1.’si oldular.

Dereceye girenlerin ödülleri Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Boro, Çamlıyayla Belediye Başkanı Mustafa Tepebağlı ve Tarsus Briç Kulübü Başkanı Aytaç Sunay tarafından briç severlere takdim edildi.