Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, yoğun bir çalışma dönemi içerisinde olduklarını ve Toroslar’da önemli yatırımları hayata geçirdiklerini söyledi.

Toroslar Belediye Meclisi, Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Hamit Tuna başkanlığında yapılan toplantı, yoklamanın ardından, bir önceki birleşime ait karar özetinin okunarak oy birliğiyle kabul edilmesiyle başladı.

Toplantıda, gündem maddeleri görüşülerek oy birliğiyle ilgili komisyonlara havale edildi. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nden gelen plan değişikliği tekliflerinin de oy birliğiyle İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na sevk edildiği toplantıda ayrıca, Belediye İhtisas Komisyonlarından gelen raporlar da görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

Temenni ve öneriler bölümünde söz alan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, belediye meclis üyelerine hayata geçirdikleri hizmetlerle ilgili kısa bir bilgi verdi. İlçe genelinde asfalt, kaldırım ve park yapım çalışmalarında yoğun bir çalışma dönemi içerisinde olduklarını vurgulayan Tuna, fiziki yatırımların yanı sıra sosyal ve kültürel alanda da dev projeleri hayata geçirdiklerini söyledi.

11 yıldır yaptıkları hizmetlerle Toroslar halkının hizmeti artık kendi bölgesinden aldığını belirten Başkan Tuna, Okan Merzeci Mahallesi’nde 9 bin metrekare alanda, 4 bin kişi kapasiteli inşa ettikleri amfi tiyatronun yapım çalışmalarında sona gelindiğini kaydederek, çevresinde peyzaj çalışmaları yaptıklarını vurguladı.