CHP Mersin milletvekili Vahap Seçer ve Aytuğ Atıcı, Mersin Valisi Özdemir Çakacak’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

İlk olarak Vali Çakacak’ı ziyaret eden Vahap Seçer, Valilik Şeref Defteri’ni imzaladı. Seçer, Vali Çakacak’ın Mersin’e atanmasının kent için bir şans olduğunu ifade ederek, Çakacak’a yeni görevlerinde başarı diledi.

Vali Çakacak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Seçer’e teşekkür etti.

Daha sonra Vali Çakacak’ı ziyaret eden Aytuğ Atıcı, Vali Çakacak önderliğinde Mersin için başarılı çalışmalar gerçekleştireceklerine inandıklarını dile getirdi.

Vali Çakacak ise Atıcı’nın ziyaretinden ve düşüncelerinden ötürü teşekkür etti.

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KOCAMAZ’A İADE-İ ZİYARET

Vali Özdemir Çakacak, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a iade-i ziyarette bulundu. Tarihi Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı binasında gerçekleşen ziyarette Çakacak, Başkan Kocamaz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haluk Tunçsu, genel sekreter yardımcıları ve daire başkanları tarafından karşılandı. Çakacak, burada Başkan Kocamaz ile kentle ilgili fikir alış verişinde bulundu.

Başkan Kocamaz, Çakacak’ın ziyaretinden ötürü teşekkür ederken, günün anısına üzerinde Büyükşehir Belediyesi amblemi bulunan plaket takdim etti.

Çakacak, Büyükşehir Belediyesi ziyaretinin ardından Mersin İl Emniyet Müdürlüğü ziyaret edip, İl Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Bahar’dan brifing aldı. Ziyaretinde, İl Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Bahar ve İl Emniyet müdür yardımcıları tarafından karşılanan Çakacak, ziyaretçi defterini imzaladıktan sonra Toplantı Salonu’nda düzenlenen oturumda İl Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Bahar’dan brifing aldı. Solanda emniyet müdür yardımcıları ve şube müdürleri de hazır bulundu. Çakacak, ziyaretin sonunda Hasan Hüseyin Bahar’a, ekibine ve tüm emniyet personeline çalışmalarında başarı diledi.