Mersin merkezli bir internet sitesi tarafından her yıl düzenlenen ve mesleğinde başarılı kişilerin ödüllendirildiği ‘Zirvedekiler Başarı Ödülleri’nde geri sayım başladı.

Mersin merkezli ‘www.cukurovaexpres.com’ tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve mesleğinde başarılı kişilere ödüller verilen ’Zirvedekiler Başarı Ödülleri’ Tertip Komitesi çalışmalarına başladı. Bu yıl ‘Zirvedekiler 2015’ adıyla düzenlenecek olan ödül töreninin Tertip Komitesi, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Başkanı Sabri Tekli başkanlığında toplandı. Bir restoranda gerçekleştirilen toplantıya, www.cukurovaexpres.com İmtiyaz Sahibi Burak Karataş, AK Parti İl Başkan Vekili Lütfi Parıltı, Mersin Girişimci İş Adamları Derneği (GİAD) Başkanı Alper Gürsoy, Nevizade Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nizamettin Kılıç ve Arkan Reklam Yöneticisi Evren Arkan katıldı.

Tertip Komitesi Başkanı Sabri Tekli başkanlığında bir araya gelen komite üyeleri, toplantıda ödül töreninin nerede yapılacağı, hangi kriterlere göre ödül verileceği, hangi oda ve dernekler ile birlikte çalışma yapılması gerektiği konularında fikir alışverişinde bulundular. Yaklaşık 4 saat süren toplantıda ayrıca, ödül törenine İstanbul ve Ankara’dan davet edilecek olan siyasetçiler, iş adamları ve sanatçılarla ilgili de görüş alışverişinde bulunuldu.