Bodrum Belediyesi Bodrumspor Karate Takımı sporcuları, Arnavutluk’un başkenti Tiran’da yapılan şampiyonada Avrupa ve Dünya Şampiyonu oldu. Şampiyon sporcular, Başkan Kocadon’u da makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Arnavutluk’un başkenti Tiran’da düzenlenen şampiyonalarda dereceye giren Bodrum Belediyesi Bodrumspor Karate Takımı’nın başarılı sporcuları kazandıkları madalyaları ile birlikte Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

3-5 Ekim 2014 tarihlerinde Arnavutluk’un başkenti Tiran’da düzenlenen Avrupa Shotokan Karate ve Dünya Shotokan Karate Şampiyonasına katılan Bodrum Belediyesi Bodrumspor Karate Takımı’ndan Kayra Sezgin 3 altın ve 1 gümüş; Senanur Tarakçı 2 altın, 2 gümüş ve 1 bronz; İlayda Ross Çakmak 3 altın ve 1 bronz; Orhan Alp Kuzulu 1 altın, 1gümüş ve 2 bronz; Taner William Acar ise 2 gümüş ve 1 bronz madalya kazanarak Bodrum’un gururu oldu.

Ziyarete sporcular ile birlikte katılan takımın teknik sorumlusu İbrahim Kuzulu; "Öncelikle takımımızın yurt dışında düzenlenen şampiyonaya katılması için desteklerini esirgemeyen Bodrum Belediye Başkanı Sayın Mehmet Kocadon’a, sporcularımız ve velilerimiz adına teşekkür ederim. Tiran’da düzenlenen şampiyonada farklı dallarda karşılaşmalar yapıldı. Şampiyonaya 24 ülkeden yüzlerce sporcu katıldı. Çok çekişmeli müsabakalar yaşandı ve Bodrumlu karatecilerimiz üstün performansları ile hem Avrupa hem de Dünya Şampiyonluğunu kazandılar. Kasım ayında Ümit-Genç 21 yaş altı Milli Takım seçmelerinin yapılacağı Türkiye Şampiyonası için hazırlıklarımıza başladık. Başkanımız Mehmet Kocadon ve Bodrum halkının desteği ile Türk Milli Takımımıza sporcularımızı göndereceğiz." dedi.

Şampiyon karatecileri tek tek kutlayan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon "Bodrumumuzun gururu çocuklarımızı başarılarından dolayı kutlarım. Özellikle Dünya ve Avrupa Şampiyonlukları bizleri çok mutlu ediyor. Sporcularımıza başarılarının devamı diler ve Bodrum Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olacağımızı belirtmek isterim." şeklinde konuştu.