Yazar Azra Kohen Çi ve Fi adlı kitaplarını imzaladı. Fethiye Sahaf Cumhur Durmaz tarafından okuyucuları ile Erasta AVM’de buluşturulan yazar Azra Kohen’e yoğun ilgi oldu.

Fi ve Çi isimli kitaplarını imzalayan Azra Kohen hemen her okuyucusuyla sohbet edip kitapları ve sözleri hakkında okuyucunun düşüncesini de aldı. Kitap imza sırasında uzun kuyruklar oluştu. Yazar Azra Kohen Fethiye’de gördüğü ilgiye teşekkür ederek, "Fi ve Çi ’den sonra Pi, Eden ve Dinle Beni kitapları gelecek. 2015 yılında bu kitaplarımla daha etkili olacağımı zannediyorum. Her hikayenin ardından yeni hikaye başlar. İyi bir hikaye asıl bittiğinde başlar" dedi.

Fethiye Sahaf Cumhur Durmaz ’da Fethiye’de her ay yazarlar bir gün, kitaplar her gün isimli kampanya başlattığını bunun ilkini de Azra Kohen’i okuyucularla buluşturduğunu söyledi.

AZRA KOHEN KİMDİR?

Azra Kohen (Akilah) İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema ile Ottawa Üniveritesi Üçüncü Dünya Ülkelerine Yardım Ekonomisi bölümlerinden mezun. Daha sonra, Boğaziçi Üniversitesi Klinik Psikoloji Master programına katıldı. İyi derecede İngilizce ve İtalyanca konuşan Azra Kohen, bir çocuk annesi. O?ganik tarıma, evrenin matematiğine ve bir yaratıcı olduğuna inanır. Hiçbir politik görüşü yoktur.