Muğla’nın Bodrum ilçe Belediye ekipleri, Gümüşlük’te hızla çalışmalara başladı. Başkan Kocadon, bölgeye giderek inceleme yaptı.

Bodrum Belediyesi Çözüm Merkezine gelen, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından Bodrum genelinde düzenlenen mahalle toplantıları yanı sıra sosyal medya aracılığıyla vatandaşlar tarafından iletilen istek, talep ve şikayetleri değerlendiren Bodrum Belediyesi ekipleri, çalışmalara Gümüşlük’ten başladı. Bodrum Belediyesinin çeşitli birimlerinden ekipler, daha önceden belirlenen noktalara yönlendirildi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da çalışmaların başladığı Gümüşlük Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Başkan, çalışmaların sürdüğü bölgeleri tek tek gezerek inceledi. Vatandaşın daha huzurlu bir yaşam sürebilmesi için gelen şikayet ve talepleri titizlikle değerlendirdiklerini ifade eden Başkan Kocadon, belediyenin neredeyse tüm birimlerinin çalışmalara katıldığını ve sorunların bu şekilde en kısa zamanda çözüme kavuşturulacağını söyledi. Başkan, "Kamuoyunun bildiği üzere 2014 yerel seçimlerinin ardından Bodrum yarımadasında 42 mahalle oluştu. Her mahallenin de kendine göre sorunları var. Seçimin hemen sonrasında yetişemediğimiz yerler oldu. Bunlardan birisi de Gümüşlük Mahallesi’ydi ama şimdi Gümüşlük’e şok bir uygulama yaptık. Bu şok uygulama ile Gümüşlük’te şikayet aldığımız yerlerde Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü aynı anda çalışmalarına başladı. Çalışmalar bittikçe sıkıntılı bölgeler, yaşanabilir hale gelmeye başladı. Ekiplerimiz son derece özveriyle çalışıyor. Yaklaşık bir hafta içerisinde sahil kesiminden iç bölgelere kadar her yere yetiştiler. Çalışmalarımız halen devam etmekte. Bugünden sonra da bu şok çalışmalarımız, ihtiyaç duyulan mahallelerimizde devam edecek" dedi.

Gümüşlük’te yapılan bu çalışmanın örnek bir çalışma olduğunu da ifade eden Başkan Kocadon, "Bodrum genelinde, sorunun çok olduğu bölgelerde yine aynı şekilde bir çok ekibimizi dahil ederek adeta seferber olarak sorunların çözümü için mücadele edeceğiz. Yaz sezonuna kadar Bodrum’da sorun kalmaması için çalışmalarımıza titizlikle ve büyük bir mücadeleyle devam edeceğiz." şeklinde konuştu.