Muğla’nın Bodrum ilçe Kaymakamlığının düzenlediği mahalleler Arası Futbol Turnuvası’nda E grubunda mücadele eden, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un da formasını giydiği Çarşı Belediye Takımı, Çarşı Prestij Takımını 4-0 mağlup etti. Skordan ziyade dostluk ve muhabbetin ön planda tutulduğu turnuvoda kaleyi bekleyen Başkan Kocadan kendi kalesinde gole izin vermedi.

Mahalleler arası kaynaşma ve spor bilincinin yaygınlaşması için Bodrum Kaymakamlığı tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen turnuva kapsamında grup maçları, 10 gün boyunca devam edecek. 8 grupta 25 takımın mücadele ettiği E grubunda yer alan Çarşı Belediye Takımının kaptanı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, turnuva hakkında şu açıklamayı yaptı; "Bizim amacımız halkımızı spora teşvik etmek, halkımıza sporu sevdirmek. Biliyorsunuz son bir aydır da Bodrum’da böyle bir kampanya başlattık. Bugün de bu turnuvaya baktığımızda, burada 600’e yakın sporcu arkadaşımız mücadele ediyor. Ben de sadece ilk yarıyı teşvik etmek amacıyla oynuyorum. Çok da güzel maçlar oluyor. Geçen sene biraz daha zorlanmıştık ama bu yıl takımımız çok daha iyi. İçimizdeki bu spor sevgisi de hiç bitmiyor. Hala gördüğünüz gibi oynamaya devam ediyorum. Formam evet 35 numara, çünkü bizim çocukluğumuzda İzmir’e gitmek bir ayrıcalıktı. Okul yıllarım da İzmir’de geçti hatta bir ara ailem de İzmir’de yaşadı. Ben özellikle İzmir’in de Bodrum gibi dünya turizm liginde oynamasını istiyorum. Ben bugün, bu maçta eğer galip gelirsek, bu galibiyeti de İzmir’in turizm camiasına, spor camiasına hediye etmek istiyorum. Çünkü İzmir’in biz Bodrumlularda yeri ayrıdır’’ dedi.

Çarşı Belediye Takımı, 24 Aralık Çarşamba günü saat 14:00’da Bodrum Şehir Stadında Konacık Anadolu takımı ile ikinci karşılaşmasına çıkacak.