Muğla’nın Bodrum ilçesinde bu yıl ilki düzenlenen 1. Bodrum Belediye Başkanlığı Futbol Turnuvası, sona erdi.

1. Bodrum Belediye Başkanlığı Futbol Turnuvası, oynanan final maçıyla tamamlandı. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un başlama vuruşunu yaptığı son karşılaşmada; Bodrum Beşiktaş, Bodrum Bucaspor’u bir oyuncu eksik oynadığı maçta 5-4 yenerek şampiyon oldu.

Başkan Mehmet Kocadon, final maçından önce yaptığı konuşmada; "Çok değerli sporcu kardeşlerimiz, taraftarlarımız. Bu turnuvaya katkı sağlayan herkese öncelikle teşekkür etmek isterim. Buradaki asıl amaç; sporun bir yaşam tarzı olduğunu göstermektir. ‘Bu yaştan sonra süper ligde oynayacak halimiz yok’ diye düşünmemeliyiz. Sağlıklı kalabilmek için spor yapmalıyız. Turnuvamıza katılan tüm takımlarımıza teşekkür ediyorum. Katılımlarınızla birçok kişiyi spora teşvik ettiğiniz için de sizleri ayrıca kutlamak istiyorum. Finale kadar gelen iki takıma başarılar diliyorum” dedi.

Turnuva organizatörlerinden Selim Demirci ise "Öncelikle Bodrum Belediye Başkanlığı Futbol Turnuvası’nın düzenlenmesinde öncülük ettiğiniz ve bu turnuva için hiç düşünmeden ’Evet’ dediğiniz için organizasyon ekibi olarak size teşekkür etmek istiyoruz. Bodrum Belediye Başkanı olarak her zaman spora ve sporcuya verdiğiniz destekler için ve turnuvanın final karşılaşmasında başlama vuruşunu yapmak üzere aramızda olduğunuz için size bir teşekkür plaketi takdim etmek istiyorum.” diyerek plaketi Başkan Kocondan’a sundu.

Bodrum Beşiktaş - Bodrum Bucaspor maçının bitiş düdüğü ile birlikte Bodrum Beşiktaş taraftarı sahaya girerek şampiyonluk sevincini futbolcularla birlikte kutladı. 1. Bodrum Belediye Başkanlığı Futbol Turnuva üçüncüsü Gençlikgücü takımına ödüllerini sinema ve dizi oyuncusu Kaan Çakır, ikinci gelen takım Bucaspor’a ise Bodrumspor eski başkanlarından Semih Nalbantoğlu verdi. Turnuva şampiyonu Bodrum Beşiktaş takımına ise ödülünü Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi ve Bodrumspor eski Başkanı Güneri Günaydın takdim etti.

Turnuvada ilk üçe giren takımlara kupa, madalya ve turnuva sponsoru bir mağazadan spor malzemeleri verildi. Turnuvanın en iyi kalecisi seçilen Aksoy Bobinaj takımının kalecisi Adem Aydın’a eldiven, gol kralı seçilen Uğur Aslan’a da krampon hediye edildi.