Bodrum Belediyesi Basın-Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde devam eden mahalle toplantıları, Göltürkbükü Mahallesi’nde devam etti.

2014 Kasım ayının ilk toplantısını Göltürkbükü Mahallesi’nde gerçekleştiren Belediye ekipleri, vatandaşın istek, talep ve şikayetlerini dinledi. Bodrum Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantıya Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ummahan Yurt başta olmak üzere Fen İşleri Müdürü Cafer Onur Çandar, Destek Hizmetleri Müdürü Serdar Kaya, Emlak ve İstimlak Müdürü Hamit Kocaman ile İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Kültür Sosyal Müdürlüğü personellerinin yanı sıra Göltürkbükü Muhtarı Musa Göze ile çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşlar temizlik, sivrisinek, halk kütüphanesi, imar, iskan, yol ve kanalizasyon ile ilgili yaşadıkları sorunlarını yetkililere iletti.

Halkla İlişkiler Birimi ekipleri de vatandaşların şikayetlerine çözüm sağlamak ve taleplerini yerine getirmek amacıyla ilgili müdürlüklere iletmek üzere notlarını aldı. Ekipler ayrıca vatandaşın belediyeden beklentilerini ölçmek için düzenlenmiş anket çalışmasını vatandaşlara sundu.

Toplantıda Bodrum Belediyesinin aylık periyotlarla yayınladığı bülteni "Halikarnas" ve belediye hizmet noktaları ile adres ve iletişim bilgilerinin yazılı olduğu broşürlerin de dağıtımı yapıldı.