Muğla’nın Bodrum ilçe Belediyesinde, vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla belediye birimleri arasında düzenlenen toplantılar sürüyor.

Doğrudan Belediye Başkanı’na bağlı olarak çalışan Bodrum Belediyesi Kalite Yönetim Sistemi Koordinatörlüğü tarafından organize edilen "Operasyon Müdürlükleri İşbirliği ve Eşgüdüm Toplantısı", Bodrum Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleşti.

Vatandaşa daha iyi hizmet sunabilmek, ortaya çıkan sorunların giderilmesi ve çıkabilecek her türlü soruna karşı da yerinde ve zamanında önlemler alınabilmesini sağlamak amacıyla operasyon müdürleri ve bölge sorumlularına yönelik olarak düzenlenen toplantıya; Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Orman, Zabıta Müdürü Tanju Aksu, Temizlik İşleri Müdürü Memduh Bölük, Fen İşleri Müdürü Cafer Onur Çandar, Park ve Bahçeler Müdürü Benian Bilgi, Destek Hizmetleri Müdürü Serdar Kaya ile Destek Hizmetleri Müdürlüğü Atölye Birimi Sorumlusu ve bölge sorumluları katıldı.

Bodrum Belediyesinde yapılan en son toplantıda; vatandaşa verilen hizmetlerde belediye içerisindeki iletişimin önemli bir yer tuttuğuna işaret edildi. Toplantıda ayrıca belediye içerisinde sağlanan sinerjinin vatandaşa sunulan hizmette de farklılık yaratacağına vurgu yapılarak; bu sinerjinin sürekliliğinin sağlanması gerektiğinin de altı çizildi.