Bodrum Belediye A.Ş. bünyesinde faaliyet gösteren kafeteryalara bir yenisi daha ekleniyor.

Bodrum genelinde belediyeye ait Bodrum Belediye A.Ş adlı şirket tarafından işletilen kafeteryaların sayısı artıyor. Halkın kullanımına uygun bir dinlence tesisinin bulunmadığı Konacık Mahallesi’nde çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde, çocuk parkının hemen yanında açılacak olan kafeteryayı önümüzdeki günlerde tamamlayarak halkın hizmetine sunacak. 400 metrekare alan üzerinde 150 kişilik kapasiteye sahip kafeteryanın, 2014 yılı Aralık ayının ilk haftasında açılması planlanıyor.

Belediye ekipleri, Bodrum’un Yalı Mahallesi’nde yer alan yine Belediye A.Ş. tarafından işletilen Yalı Restaurant’ta ise yenileme çalışmaları yapılıyor. Ekipler, binanın eski oluşu ve şirketin belirlediği kalite standartlarına uygun olmaması nedeniyle binada yıkım çalışması gerçekleştirdi. Genişletilerek yeniden temeli atılan restoran, kapalı ve açık olmak üzere toplam 500 metre kare alan üzerinde kurularak 250 kişi kapasiteyle hizmetine devam edecek. Yaz sezonu öncesinde tamamlanması planlanan restoranda balık çeşitleri yanı sıra gün boyunca aperatif lezzetler de hizmete sunulacak.

Vatandaşlardan gelen istek ve talepleri değerlendirerek ilçe genelinde sosyal tesislerin sayısını artıran Bodrum Belediye A.Ş., mevcut işletmelerin ise her türlü bakım, onarım ve tadilat çalışmalarını ise sürdürüyor.