Karaman’ın Ermenek ilçesinde maden faciasının ardından Muğla’nın Bodrum ilçesinde Cumhuriyet kutlamalarında sahne alacak olan ünlü sanatçı Gökhan Tepe’nin konseri iptal edildi.

Tüm yurtta olduğu gibi Muğla’nın Bodrum ilçesinde de Cumhuriyetin 91’ci yılı Bodrum stadyumunda kutlandı. Kısa bir kutlamanın ardından Gökhan Tepe’nin konserinin iptal olduğu bildirildi. Karaman’daki maden faciası nedeniyle konserin iptal olduğu Bodrum Belediyesi tarafından bildirildi. Fener alayının olacağı ama kutlama olmayacağı konserlerin ise iptal olduğu söylendi.

STADYUM’DA KUTLAMA

Sabah saatlerinde Bodrum stadyumunda Cumhuriyet bayramı kutlandı. Kutlamalara Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum Garnizon Komutanı Albay Göksel Oral, askeri personel, gaziler, vatandaşlar, Kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı. Halk oyunları sergilene kutlamalarda, kısa bir tiyatro oyunu ile kurtuluş savaşı anlatıldı. Bando ekibi ile birlikte Gaziler, Öğrenciler ve öğretmenler protokol selamlandı. Karaman’daki maden faciasından dolayı kutlamalar kısa sürdü.

KOCADON’DAN MESAJ

Karamanda yaşanan Maden faciası nedeniyle konseri iptal ettiklerini belirterek “Karaman’daki facia nedeniyle Gökhan Tepe konserini iptal ettik. Sadece fener alayı ile yürüyüş gerçekleşecek. Karaman’dan inşallah iyi umutlu haberler gelir. Umudumuz işçilerimizin sağ salim maden ocağından çıkarılması” dedi.