Bodrum Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Mumcular Mahallesi Meydan Düzenleme Çalışmaları”nın startını, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon verdi.

Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü işbirliğiyle yapılacak olan çalışmalarla Mumcular Mahalle Meydanı, yepyeni bir görünüme kavuşacak. Meydanda inceleme yapmak üzere Bodrum Belediyesi ekipleriyle birlikte bölgeye giden Başkan Mehmet Kocadon, zemine vurduğu ilk kazma ile çalışmaları başlattı. Başkan Kocadon, Mumcular’ın simgesi olan park ve meydanın, belediye tarafından yapılacak çalışmalar sonrasında daha rahat ve kullanışlı bir hale getirileceğini söyledi.

Bodrum Belediyesi olarak sosyal hayatın önemli bir parçası olan meydanlara büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Kocadon, “Meydanlar, halkın ve demokrasinin bir araya geldiği yerlerdir, sosyal hayatın önemli bir parçasıdır. Mumcular Mahallemizde bu konuda bir eksiklik vardı. Sayın Ersan Hocamızdan bu eksiği en kısa sürede gidermek için meydan projemiz konusunda destek istedik. Kendileri, daha önceden gelmiş olduğu Mumcular Meydanı için bize bir proje hazırladı. Bugün de burada, ekiplerimiz ile birlikte meydandaki ilk çalışmamıza başlıyoruz. Artık Mumcular’da yaşayan vatandaşlarımız daha güzel, geniş, rahat ve kullanışlı bir meydana kavuşacaklar. Çalışmalarımız tamamlanınca da güle güle kullanmalarını diliyorum. Bu çalışmalarımız yaklaşık üç ay sürecek. Ayrıca çalışmalarımız sırasında Muğla Büyük Şehir Belediyesi sorumluluğunda olan alt yapı çalışmaları kapsamında da oradaki görevliler ile koordineli bir şekilde çalışarak en kısa sürede projemizi bitirmeye çalışacağız. Mumcular ile başladığımız bu meydan düzenleme çalışmalarımız, bundan sonraki süreçte Güvercinlik ve Turgutreis mahallelerinde de devam edecek” dedi.

Mumcular MUSKİ ofisini de ziyaret eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, daha sonra meydanda yer alan kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Yaklaşık 4 bin metre kare alan üzerinde yapılan çalışmaların yaz sezonu öncesinde tamamlanması planlanıyor.