Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, B.B.Bodrumspor forma sponsorunu makamında ağırlayarak verdiği destek nedeniyle kendisine teşekkür etti.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya, Bodrum Belediyesi Bodrumspor’un yeni forma sponsoru SUMKA Yapı’nın sahibi Av. Hüseyin Uğur ile birlikte Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti. Başkan Kocadon’un Bodrum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünde bulunan makamında gerçekleşen ziyarette B.B.Bodrumspor ve takımın geleceği hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Bodrumspor’a destek olan iş adamlarına teşekkür eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya, "Bodrumspor, yüzlerce gencimize kucak açıyor. Ayrıca Bodrumspor futbol takımı, başarılı sonuçlar alarak taraftarı ile buluşuyor. Bizlere destek olan iş adamlarımıza teşekkür ediyorum. Bodrumlulardan, Bodrumspor’a desteklerini sürdürmelerini bekliyoruz. Bizlere her zaman destek veren Sayın Başkanımız Mehmet Kocadon’a da ayrıca teşekkür ediyorum." dedi.

Spora ve sporcuya önem veren bir belediye başkanı olduğunu ifade eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, "Öncelikle Bodrumspor’un son haftalarda aldığı başarıların bizi çok sevindirdiğini ve mutlu ettiğini belirtmek isterim. Bodrumsporumuz son zamanlarda Bodrum halkının ve taraftarlarının sevgisini git gide daha da kazanmaktadır. Özellikle son maçlarda statlarımız iyice dolmaya başlamıştır. Bu arada Bodrum’a gönül veren arkadaşlarımız da Bodrumspor’a el atarak sahip çıkmışlardır. Bugün de bunlardan bir tanesini gerçekleştiriyoruz. Yeni forma sponsorumuz olarak Hüseyin Uğur kardeşimiz, bize bu konuda destek vererek katkı sağlamıştır. Kendisine teşekkür ediyorum" dedi.