Muğla’nın Bodrum ilçesi Gündoğan mahallesinde bulunan Muharrem Eskiyapan Ortaokulu yöneticilerinden oluşan bir heyet, Başkan Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret ederek, eğitime verdiği katkılar nedeniyle Başkan’a teşekkür etti.

Bodrum’un Gündoğan Mahallesi’ndeki Muharrem Eskiyapan Ortaokulu yeni Müdürü ile Okul Aile Birliği Üyeleri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti. Ziyarete Muharrem Eskiyapan Ortaokulu’nda yeni göreve başlayan Okul Müdürü Mihriban Bul ile Okul Aile Birliği Üyeleri katıldı. Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Mihriban Bul; "Muharrem Eskiyapan Ortaokulu’nda yeni görevime başladıktan sonra Bodrum Belediye Başkanı Sayın Mehmet Kocadon’a bir tanışma ziyaretinde bulunduk. Sohbetimizde okulumuz ile ilgili bazı ihtiyaçlar hakkında Başkanımıza bilgiler verdik. Kendisi de ihtiyaç listesinin gerekli birimlere iletilmesi konusunda talimatlar verdi. Mehmet Kocadon’a tekrar teşekkür ederim" dedi.

Bodrum Belediyesi imkanları doğrultusunda eğitim kurumlarına yapılan desteklere devam edildiğini ifade eden Başkan Mehmet Kocadon ise nazik ziyaretleri ve çiçekleri için misafirlerine teşekkür ederek, Okul Müdürü Mihriban Bul’a da yeni görevinde başarılar diledi.