Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Yaka Mahallesi’nde yaşayan bir grup engelli vatandaş, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Bodrum’un Yaka Mahallesi’nde yaşayan engelli vatandaşlar, yaşadıkları sorunlar yanı sıra istek ve taleplerini iletmek üzere Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti. Ortakent Mahallesi’ndeki İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarete engelli vatandaşlar ile birlikte Yaka Mahallesi Muhtarı Halil Kıy ve Bodrum Belediyesi Kadın Danışma ve Eğitim Merkezi (Kadem) Örgü Grubu Başkanı Hilal Karataş katıldı. Başkan Kocadon ile yaptıkları görüşmede daha çok ulaşım ile ilgili sorunlar yaşadıklarını ifade eden vatandaşlar ayrıca kendilerinin yapmış oldukları el işi ürünlerini sergileyebilecekleri açık bir alan talebinde de bulundu.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da ziyaretleri için teşekkür ederek kendisini ziyaret eden engelli vatandaşlara elinden geldiğince destek olmaya çalışacağını söyledi. Başkan ayrıca engelli vatandaşların yaşadıkları bölgede, Bodrum Belediyesi olarak cam ve mozaik üzerine bir kurs da açabileceklerini belirterek vatandaşları sevindirdi. Ziyaret sonunda engelli vatandaşlar,yanlarında getirmiş oldukları hediyeyi de Başkan Kocadon’a vererek teşekkür etti.