MUĞLA (İHA)Ensar Vakfı 2. Bölge toplantısı Muğla’nın Marmaris İlçesinde gerçekleşti. Şubesinin ev sahipliğinde gerçekleşti.

Marmaris Şubesinin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantı Taşhan Park tesislerinde yapıldı. Toplantıya Ensar Vakfı Genel Müdürü Hüseyin Kader, Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Dilitatlı, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Mansur Harmandar, Şubeler Koordinatörü Turan Koç, Organizasyon sorumlusu Fatih Yıldız, Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan ve çevre illerden gelen Ensar vakfı temsilcileri katıldı.

Kur’anı- kerim tilaveti ile başlayan toplantındın açılış konuşmasını Ensar Vakfı Marmaris Şebesi Başkanı Ahmet Turan Şahin yaptı. Şahin, Misyon ve sorumluluklarının bilinciyle hizmetlerine devam ettiklerini kaydetti. Marmaris’te 2014 Nisan ayından bu yana hizmet vermeye başladıklarını hatırlatan Şahin, heyecanlı, azimli ve çok gayretli olduklarını dile getirerek “Yol sizi nereye götürüyorsa , oraya gitmeyin, yol olmayan yerden gidin ki iz bırakın” diyerek "Mehmet Akif Ersoy’un hayali olan Asım’ın neslini yetiştirmek üzere güçlü bir ekiple çalışmalarımızı yürütüyoruz” dedi.

Daha sonra konuşan Ensar Vakfı Genel müdürü Hüseyin Kader, vakfın 150’ye yakın şubesi ile her geçen gün daha da büyüyerek güzel çalışmalara imza attığını ifade etti. Eğitim, yurt ve yayın faaliyetlerine her geçen gün yeni proje ve çalışmalar eklendiğinin altını çizen Kader, “ Son iki ayda Türkiye’nin her tarafına gidiyor ve görüyoruz ki , teşkilatlarımız büyük bir heyecan içindedir“ dedi.

Konuşmalar bölümünde Marmaris İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan da bir konuşma yaparak ”Böyle bir ailenin ferdi olmanın gururu ve mutluluğunu yaşıyorum” dedi. Ensar vakfının faaliyetlerini öven Aldoğan, gençlere yeni ufuklar açan vakfın, misyon ve vizyonu itibarıyla büyük önem taşıdığını vurguladı.

Toplantının öğleden sonraki bölümünde 2015 döneminde yapılacak proje ve çalışmalar görüşüldü.