Fethiye Barosu avukatlarından Aydın Tilkici, Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Yönetim toplantısında milletvekilliği için aday adayı olduğunu resmen açıkladı.

2015 Haziran ayı başlarında yapılması beklenen genel seçimlerde milletvekilliği için aday adayı olmak istediğini CHP Fethiye Kadın Kolları toplantısında bayanlara açıklayan Av. Aydın Tilkici, bu konuda oldukça iddialı olduğunuda söyledi.

Küçük yaşlardan bu yana CHP içerisinde farklı görevlerde bulunduğunu ve bu verilen görevleri başarı ile tamamladığını belirten CHP Muğla Milletvekili aday adayı Av. Aydın Tilkici, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gençlerinde söz sahibi olması gerekiyor. Uzun yıllardan bu yana CHP çatısı altında rahmetli babam da görev aldı. Bu parti babamdan bana bir mirastır. 2015 yılı Haziran ayı içerisinde yapılması beklenen genel seçimlerde milletvekilliği için aday adayı olup olmamam konusunda iyice düşündüm. Ve Muğla’dan genç bir milletvekili olması gerektiğinin kanısına vararak aday oldum. Adaylığım için Partimin Muğla genelinde bir delegasyon araştırması yaptım ve parti delegemizin büyük oranı da aynı benim düşünceme sahip. Milletvekilliği adayları arasında ismim seçilmezse asla partime veya partililerime küskünlük yapmam” diye konuştu.

Av. Aydın Tilkici’yi uzun yıllardan beri tanıdığını ve aday adaylığı sürecinde kendisine başarılar dilediğini belirten CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu ise, “Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerde milletvekili aday adaylığı için düşünceye sahip arkadaşlarımızdan en genç isim Aydın Tilkici. Bu seçimlerde Fethiye’den de aday adayının çok olacağı görülüyor. Biz tüm aday adaylarımıza eşit derecede davranacak ve hepsi ile omuz omuza mücadele edeceğiz. İnşallah Fethiye’den CHP’li milletvekilini de Ankara’ya göndereceğiz” dedi.