Beşiktaş Taraftarlar Derneği Fethiye Şubesi faaliyetlerine başladı.

Beşiktaş Taraftarlar Derneği Kurucu Başkan ve Üyeleri Orka Butik Otel’de bir araya geldi. Kurucu Başkanlığına Serap Özdemir’in, Başkan yardımcılığına Özkan Torunoğulları, saymanlığa Zafer Aykaç, sekreterliğe de Oğuzhan Atalap’in getirildiği derneğin üyeliklerine de İsmail Türk, Emrullah Tuna, Murat Suroğlu, Mehmet Özdemir, Mert Uysal, Engin Uysal, Miraç Efe Doğan, Necati Kaya, Abdurrahman Tas ve Güven Merdamert getirildi.

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Serap Özdemir, yaptığı açıklamada "Derneğimizi kurmamızdaki amacımız, Beşiktaşlı spor severleri bir çatı altında toplamak ve bunların sosyal ihtiyaçlarını karşılamak, Beşiktaş sevgisini yaymak, üyeleri arasında sosyal yardımlaşma ve dayanışma kurmak , arkadaşlık sevgisini sağlamak ve Beşiktaş Kulübünün gelişmesi için her türlü maddi ve manevi desteği sağlamaktır. Yönetim Kurulu’ndaki tüm arkadaşlarımızla birlikte ilkelerimiz, kurallarımız ve önceliklerimiz var. İlk hedefimiz öncelikle sosyal bir spor derneği olmak. Zaman içerisinde bu sosyal projelerimizi de sizlerle paylaşacağız. Ve derneğimizin kapıları tüm üyelerimize açık olacak. Çalan her telefona cevap verilecek. Ben Beşiktaşlıyım diye gelen her kişiye üyemiz olsun veya olmasın bir bardak çayımız hep olacak. Beşiktaş ile ilgili olan Fethiye’deki her türlü etkinliğe, açılışa, amatör takımlarımızın şehrimize gelişlerine, eşlik edeceğiz. Beşiktaşlıların acılı ve sevinçli günlerinde yanlarında olmaya gayret edip, okullarda, üniversitelerde, Beşiktaş ile ilgili etkinliklere maddi, manevi destek olmaya gayret edeceğiz. Bunların yanında geleneksel hale getirmek istediğimiz ve derneğimizin gurur duyacağı etkinliklere, kampanyalara da destek vermek istiyoruz. Beşiktaş adının sosyal etkinliklerle birlikte anılması bize gurur verecektir.

Kuruluş aşamamızda desteğini esirgemeyen Hollanda Beşiktaşlılar Dernek Başkanı Aykut Torunoğulları, Beşiktaş Yönetim kurulu Üyemiz Erdal Torunoğulları ve Torunoğulları Ailesine ayrı ayrı teşekkürü bir borç biliyorum. Böylesi duyarlı insanlarımız toplumumuzun başından eksik olmasın" dedi.

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları’nın yeğeni olan Özkan Torunoğulları’da, "Derneğin çalışmalarıyla bölgemizde Beşiktaş taraftar sayısını arttıracaktır. Fethiye’den Beşiktaşlılarla takımımızın maçlarına birlikte gideceğiz. Mahalle okullarını ziyaret ederek Beşiktaş forma ve diğer ürünlerinden dağıtacağız. Beşiktaş sevgisini artıracağız" diye konuştu.