Muğla’da meydana gelen iki kazada can kaybı yaşanmadı. Gökova-Marmaris Karayolu Gökçe Mahallesinde yolun karşısına geçmeye çalışan genç kıza otomobil çarparken, Menteşe ilçesinde ise motosikletli bir genç Çevik Kuvvet ekiplerinin minibüsünün altına girdi.

Menteşe’de meydana gelen trafik kazasına İsmail Akkaya’nın (23) kullandığı 35 TVD 38 plakalı yarış motosikleti, İsmet Çatak Caddesi üzerinden sola dönmeye çalışan 48 DB 621 plakalı Çevik Kuvvet otosuna yandan çarptı. Motosikletle birlikte aracın altına giren ve burada sıkışan Akkaya, polis ve vatandaşlar tarafından minibüsün altından çıkarıldı. Olay yerinde sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Akkaya, ambulansla Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

GENÇ KIZI ARABA ÇARPTI

Ula’nın Gökçe mahallesinde meydana gelen kazada da ise Sıla Toprak isimli genç kıza otomobil çarptı. Muğla-Marmaris karayolu üzerinde bulunan mahallede, yolun karşısına geçmeye çalışan Sıla Toprak’a, 48 SS 819 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle Toprak ağır yaralandı. Kazayı haber alan Sıla Toprak’ın annesi ve kardeşleri kaza yerinde fenalık geçirdi. Kaza anından yoldan geçen doktor ilk müdahaleyi yaparken, genç kız 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.