Acil Çıkış Yapımevi tarafından hazırlanan, yönetmenliğini Funda Uluköse’nin yaptığı her Cumartesi sabahı saat 09.50’de TRT Müzik ekranında yayınlanan ‘Ne Dinliyorsun’ programının bu haftaki durağı Muğla oldu. Şehir şehir gezerek kulaklıkla müzik dinleyen kişileri bulan ve şehrin müzik listesini oluşturan ‘Ne Dinliyorsun’ ekibi, 14, 15 ve 16 Aralık’ta 3 gün boyunca Muğla’daki çekimlerinde Mabolla Performans Club’u da ziyaret etti.

Ne Dinliyorsun ekibi Began ve Berhan Çağlav ile röportaj yaparak canlı performans kaydı aldılar. Began Çağlav kendisine yöneltilen “Muğla’daki genç müzisyenler için, ne gibi imkânlar var” sorusuna “İmkân olduğunu söyleyemeyiz. Bize gelen olursa biz kendi imkânlarımızdan onları faydalandırıyoruz. Muğlalı genç müzisyenlere verebileceğimiz her şeyi verelim istiyoruz. Bu mekân onlara açık. Muğla’da kayıt yapılacak, grupla çalışılacak bir yer yok. Ayrıca aileler de bu yetenekteki çocukları desteklemelidir. Herkes doktor olacak avukat olacak diye bir şey yok. Buraya gelen 200 kişi var, sadece 3-4 müzisyen var. Bu bir yetenektir. Aileler bu konuda çocuklarına destek çıkmalıdır. Enstrüman aldık çalamadı gibi bir yaklaşım içinde olmamalıdırlar. Çocuğun en azından bir deneme süreci geçirmesine yardımcı olmalılar” dedi.

Röportajın ardından Ne dinliyorsun ekibi tarafından grup Mabolla’nın canlı performans kaydı alındı. Mabolla Cafe Bar’ın konuk olduğu Ne Dinliyorsun Programının Muğla bölümü 20 Aralık Cumartesi günü saat 09.50’de TRT Müzik ekranlarında olacak.