Marmaris’in köklü firması Konak kırtasiye, tüketicinin güveninin artırmak amacıyla "Kırtasiye Kalite Belgelendirme Projesi" kapsamında oluşturulan “K” Logusunu almaya hak kazandı.

Tüm Kırtasiyeciler Derneği (TÜKİD), her eğitim-öğretim dönemi öncesi kırtasiye ürünlerinin alımıyla ilgili yaşanan tartışmalar son vermek ve tüketicinin kırtasiyeciye olan güvenini arttırmak için geçen yıl kapısında "K" logosu bulunan kırtasiyeler oluşturma çalışması başlattı. Bu kapsamda Marmaris’te, uzun yıllardır kırtasiye sektöründe hizmet veren Konak kırtasiye , Marmaris’te işletmesine bu logoyu asan ilk kırtasiye oldu.Belgeyi alabilmek için ticaret odalarınca verilecek eğitimlere katılan ve iş yerini belirlenen standartlara göre düzenleyen konak kırtasiye , müşteriye hizmet kalitesinde bir adım daha öne geçmiş oldu.

Konak kırtasiye sahibi Hüseyin Süer yaptığı açıklamada,”Kırtasiye sektöründe bir ilke imza atarak eğitimli kırtasiyeci ve denetimli kırtasiye sertifikalarını almaya hak kazandık. Bu başarı ve gurur değerli Marmaris halkıyla paylaşıyoruz. Çünkü yolumuza, değerlerimize değer katarak hep birlikte devam ediyoruz. 1983 yılından itibaren doğruluk, dürüstlük kavramlarını bir arada tutup, saygı ile harmanlayıp insan sağlığını en temel ilkemiz kabul edip, oluşturduğumuz etik değerlerimizden ödün vermeden kaliteli hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.